A vad és áldozat


Sok-sok történet kezdtem el ez előtt, talán ez az első amelyet érdemesnek tartottam újra-újra átdolgozni, így ide is kirakni.

 

            Mint az űzött vad futott menekült üldözője elől. Vágta a szelet. Az erdő sosem volt egy barátságos hely. Kínzó csalán mardosta meztelen lábát, az a kis hálóruha már csak cafatokban lógott rajta. Biztosan látta, hogy ott volt rég elfeledett, de örökké szeretett szerelme. Próbálta elérni, megmenteni, kihozni onnan, de nem tudta, kezeik nem fonódtak össze, nem fonódtak össze. Nem tudta visszahúzni a kétségbeesésből…

A látomás-képet feledve rohant, rohant az erdőn, a nádason a csalánoson keresztül, mindegy hogy hova, de futott. Az üldöző ravasz volt, ismerte az erdőt, ismerte az illatot, ismerte azt, mit akart a nő valójában. Belelátott a fejébe olvasta a gondolatait. Vágtatva közeledett a zihálva menekülő testhez.

… és ekkor a nő elesett. Megbotlott egy görbe gyökérben, egy öreg fűz volt az, vagy nyárfa, nem lehetett látni. A szörny karjai elérték a lány bokáját, és húzta maga felé. Az áldozat minden erejével megpróbált kapaszkodni, menekülni messzebbre, minél inkább el a szörny szorításából. Mindegy hova, csak el. Az utolsó pillanatban a lány összeszedte minden akaraterejét, kiszakította lábát a szörny karmaiból, ha csak egy kicsit is késlekedik, a szörny elnyeli őt örökre. A teremtmény egy hatalmasat ordított, ami végigkísérte a lányt az egész erdőn át, de már nem próbálta meg utolérni.

…Ekkor végleg kettévált a két személy, egy utolsó hangos nyögést ejtett még el a lány, majd átölelte párját, a maradék szenvedéllyel megcsókolta őt, majd elégedetten hevert el az összegyűrt ágyon…

(2012)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: